Lieselot Leerloopbaanbegeleider in Brugge en Roeselare, stelt zich voor!

Vandaag start Lieselot Libbrecht haar eerste dag als Leerloopbaanbegeleider bij Huis van het Leren.
Ze zal Charlotte in Brugge vervangen, tijdens haar zwangerschapsverlof.

Wil je graag een afspraak maken met Lieselot? Dat kan via www.leerwinkel.appointy.com.
Of contacteer haar rechtstreeks via Lieselot@leerwinkel.be

Heel graag stel ik mezelf kort aan je voor! Vanuit mijn achtergrond als sociaal werkster en leerkracht lager onderwijs leek het Huis van het Leren een erg logische volgende stap voor mij.

De waarden van het Huis die draaien rond mensen, kansen en groei maakten me helemaal warm! Ik kijk ernaar uit om op weg te gaan met leervragen en mezelf hierbij te verdiepen in zowel de mens die voor me zit als het leerlandschap. Levenslang Leren stroomt ook door mijn eigen bloed, ik ben ervan overtuigd dat blijven leren en jezelf ontwikkelen vreugde en geluk met zich meebrengt. Momenteel volg ik zelf een opleiding tot dans- en bewegingstherapeut vanuit een interesse voor het menselijk lichaam. Maar evengoed informele babbels leiden gauw tot wederzijds leren dus tot babbels? 🙂

Liefs Lieselot