Infosessies zorgkundige

Samen met VDAB organiseert Huis van het Leren 2 gratis infosessies over de opleiding tot zorgkundige. We maken telkens kennis met een spreker die de opleiding volgde en intussen aan de slag is in de zorgsector. Tijdens deze sessies krijg je heel wat praktische info over de opleiding, de job, de combinatie met gezin en huishouden, …

Shany werkte eerst een paar jaar in de schoonmaak, maar de zorgsector lag haar nauw aan het hart. In 2019 besloot ze ervoor te gaan en schreef ze zich in voor de opleiding. Geen evidente keuze gezien Shany op dat moment zwanger was. Maar met de ondersteuning van haar nabije omgeving, de hulp van de docenten en haar eigen motivatie, studeerde Shany begin 2021 af en is ze momenteel aan het werk in een woonzorgcentrum.

“Het is een fysiek zware job en ook mentaal is het niet altijd eenvoudig, maar de dankbaarheid van de patiënten geeft zoveel voldoening!”

Graag meer weten? Schrijf je hieronder gratis in!

  • infosessie zorgkundige (met spreker uit woonzorgcentrum)
  • Maandag 20 juni van 13u tot 14u
  • online via Teams
  • voor volwassenen met interesse in de opleiding zorgkundige