Team Huis van het Leren

Huis van het Leren: wie zijn we, wat doen we? We stellen jullie graag ons team voor!
Vandaag is het de beurt aan niemand minder dan onze coördinator Kelly. Zij is intussen 5 jaar leidinggevende van de vzw Huis van het Leren, maar werkte voordien 5 jaar als leerloopbaanbegeleider en stond daarbij aan de wieg van Leerwinkel West-Vlaanderen. Reeds 10 jaar een vaste waarde dus!

Kelly volgde de opleiding Sociaal-Cultureel Werk en studeerde in juni ook nog af als Master in de Opleidings- en Onderwijswetenschappen, een studie die ze combineerde met haar werk en gezin.

“Het leukste aan mijn job is de afwisseling, de collega’s, het kunnen inzetten op verschillende uitdagingen en het helpen van mensen. Dat laatste geeft veel voldoening, zeker als cliënten langskomen met een op het eerste gezicht niet evidente leervraag 😉.”