10 jaar Leerwinkel event 2 -> BRUGGE

Op woensdag 17 november ging het tweede event in het kader van 10 jaar Leerwinkel door in het open leerhuis in Brugge. Het open leerhuis in Brugge bevindt zich op de locatie van de bibliotheek de Biekorf.

Stad Brugge zette het event extra in de verf door een klein persmomentje te organiseren. Op de foto zien we van links naar rechts de leerloopbaanbegeleiders van Leerwinkel West-Vlaanderen (Dana, Erin, Robin, Laurie, Charlotte), coƶrdinator Huis van het Leren Kelly Lebon, schepen van sociale zaken, werk & ondernemen Pablo Annys, schepen van cultuur Nico Blontrock en de collega’s van de openbare bibliotheek Brugge (Jana Vastiau, Koen Calis en Denia Peeters).

Bedankt voor dit mooie initiatief!

De aanwezigen konden kennis maken met de leerloopbaanbegeleiders en de werking van Leerwinkel. De pakkende getuigenissen van enkele ex-cliƫnten werden tentoongesteld.

Je kan elke woensdagnamiddag zonder afspraak tussen 13.00u en 17.00u terecht in het open leerhuis in Brugge, Kuipersstraat 3. Onze Leerwinkelcollega’s beantwoorden graag je vragen over een opleiding, een diploma, toelatingsvoorwaarden, … Bovendien kan je gratis gebruik maken van de aanwezige ICT-infrastructuur.