Infosessie verpleegkundige

Samen met VDAB organiseert Huis van het Leren een infosessie rond de VDAB-erkende opleiding tot verpleegkundige.
Jan vertelt jullie graag meer over zijn opleiding tot bachelor in de verpleegkunde en zijn job.

Jan was vroeger werkzaam als technisch coördinator, maar het kriebelde om met mensen te werken. Op zijn 40e waagde hij de sprong en heroriënteerde hij zich naar verpleger. Hij kreeg de kans om de bacheloropleiding in VIVES via VDAB te volgen.

Tijdens deze interactieve sessie deelt Jan graag zijn ervaringen met jou, zowel op vlak van opleiding als op werkgebied. Als 40-plusser terug op de schoolbanken tussen 18-jarigen, van een mannenwereld naar een vrouwelijkere sector overschakelen, wat betekent dit financieel, hoe combineer ik met mijn gezin, switch van een hardere naar een zachtere sector, jobmogelijkheden, …

Heel wat praktische tips dus en natuurlijk krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Heb jij interesse in de opleiding tot verpleegkundige?  Schrijf je dan in voor deze gratis online infosessie!
  • Dinsdag 12 oktober van 10.00u tot 11.00u
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding verpleegkundige