Kick-off West-Vlaams Partnerschap Levenslang Leren

Samen met de Provincie West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen en TUA West organiseert Huis van het Leren op 5 oktober de kick-off West-Vlaams Partnerschap Levenslang Leren. Iedereen actief in dit domein is welkom op dit event!

Provincie West-Vlaanderen wil van West-Vlaanderen dé lerende provincie van Vlaanderen maken en blijft dan ook verder inzetten op onderwijs en opleiding. Via samenwerking wil ze alle West-Vlamingen motiveren om te blijven leren.

Met het West-Vlaams Partnerschap Levenslang Leren sluit onze Provincie aan op de Vlaamse beleidsintenties op het vlak van Levenslang Leren. Wat de bedoeling van het West-Vlaams Partnerschap Levenslang Leren precies is, lees je hier.

We lanceren een open oproep naar iedereen die in West-Vlaanderen actief is rond levenslang leren. Want wil jij met je acties meer mensen bereiken?
Schrijf je dan in voor de kick-off!