Team Huis van het Leren

Huis van het Leren: wie zijn we, wat doen we? We stellen jullie graag ons team voor!

Frieke is een vertrouwd gezicht bij Huis van het Leren. We leerden haar kennen als leerloopbaanbegeleider bij Leerwinkel West-Vlaanderen in 2012. Sinds 2017 werkt ze als projectmedewerker mee aan de schakelklassen, SIREE-project, RSL4kids, tips & tools, … Je kan haar ook wekelijks spotten in het Open Leerhuis in Roeselare.

Frieke behaalde een bachelor sociaal werk en is momenteel bezig met een Master of Arts in gender en diversiteit. We kennen Frieke als een maatschappelijk sterk betrokken en empathische collega, eigenschappen die heel goed van pas komen in haar job: “Ik vind de afwisseling en de verschillende projecten heel leuk, maar daarnaast ook de doelgroep: werken met vluchtelingen en anderstaligen. Samen met jongeren een traject uitwerken zodat ze hun toekomstige opleiding/job kunnen realiseren, geeft me zoveel voldoening.”