Nieuwe locatie en zitdagen voor open leerhuis Roeselare

Het open leerhuis in Roeselare zetelt sinds vandaag op een nieuwe locatie. Je kan voortaan terecht bij RSL op Post, Brugsesteenweg 44 in Roeselare.

Ook de zitdagen waarop Huis van het Leren aanwezig is in het open leerhuis in Roeselare zijn gewijzigd. Je kan elke dinsdag tussen 9.00u en 16.00u vrijblijvend en gratis langskomen met je leervraag bij collega’s Frieke en/of Margot. Wil je dus info over een opleiding, een computer en/of internet gebruiken, hulp bij een taak, studeren, … het kan allemaal in het open leerhuis!

Meer info in bijgevoegde flyer.

Daarnaast is Huis van het Leren ook om de 2 weken aanwezig in RSL Op Post op donderdagnamiddag tussen 13.00u en 16.00u. Het betreft een samenwerking met Digipunt waarbij burgers hulp kunnen vragen bij het gebruik van laptop, tablet, smartphone, online afspraken maken en andere digitale leervragen. Gratis en voor iedereen!

Meer info in bijgevoegde flyer.