Infosessie zorgkundige

Samen met de VDAB organiseert Huis van het Leren een infosessie rond de VDAB erkende opleiding tot zorgkundige. Tijdens deze sessie laten we Luc aan het woord, een ondernemende man die op het vlak van carrière z’n leven een totaal andere wending gaf en nu aan de slag is in een woonzorgcentrum.

Luc werkte maar liefst 36 jaar als planner in de transportsector. In 2019 kreeg hij wegens een reorganisatie in het bedrijf zijn ontslag. Luc bleef echter niet bij de pakken zitten en informeerde zich via de site van VDAB. Hij had altijd al een voorliefde voor de zorgsector, zijn mama verbleef in een rusthuis, zijn papa was dementerend en zijn dochter volgde op dat moment zelf de opleiding tot zorgkundige. Zijn keuze was snel gemaakt!

Intussen is deze empathische man afgestudeerd als zorgkundige en werkt hij in een WZC op de dienst dementie.

In deze online infosessie kom je allerhande praktische info te weten over de opleiding tot zorgkundige, over de job en de combinatie werk/gezin/studie. Schrijf je meteen gratis in!
  • Vrijdag 20 augustus van 14.00u tot 15.00u
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding zorgkundige