Team Huis van het Leren

Huis van het Leren: wie zijn we, wat doen we? We stellen jullie graag ons team voor!
Charlotte is een vertrouwd gezicht bij Huis van het Leren. Deze mama van 2 werkt sinds 2015 als leerloopbaanbegeleider in regio Brugge. Daarnaast neemt ze het ESF-project BIKO West voor haar rekening. Charlotte behaalde een Master in de pedagogische wetenschappen en volgde ook de lerarenopleiding.

Zo denkt Charlotte zelf over haar job: “Huis van het Leren biedt als organisatie heel veel variatie, je verveelt je nooit en leert elke dag bij. Mensen een aha-ervaring bezorgen en perspectief tonen vind ik het leukste aan mijn job. Het geeft een zalig gevoel als je een waaier aan mogelijkheden kan openen waarvan de cliënt in kwestie niet eens wist dat die opties bestonden.”

Een fijne doelstelling die onze cliënten alleen maar ten goede kan komen 😊! Dank je wel, Charlotte!