Experttalk zorgkundige

Samen met de VDAB organiseert Huis van het Leren een online infosessie rond de VDAB erkende opleiding tot zorgkundige. Tijdens deze gratis sessie laten we Sarah aan het woord, een mama van twee die een jaar geleden haar opleiding afrondde en nu aan de slag is in de thuiszorg.

Sarah heeft een bachelor biotechnologie op zak en werkte 6 jaar in een labo. Ze oefende deze job vaak alleen uit en miste het sociaal contact. Bovendien werd de combinatie met de kinderen moeilijker. Sarah stapte naar de VDAB en kijk, eind vorig jaar studeerde ze af als zorgkundige en momenteel werkt Sarah in de thuiszorg. Een job met veel sociale contacten en makkelijker te combineren met het gezin!

In deze infosessie kom je allerhande praktische info te weten over de opleiding tot zorgkundige, over de job en de combinatie werk/gezin/studie.

Dus… wil jij graag starten met de opleiding tot zorgkundige? Schrijf je dan in voor deze gratis online experttalk, waarin we graag ervaringen met jou delen!
  • Datum: 24/11 van 13.30u tot 14.30u
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding zorgkundige