Experttalk verpleegkundige

Samen met VDAB organiseert Huis van het Leren een experttalk rond de VDAB erkende opleiding tot verpleegkundige. Tijdens deze interactieve infosessie komt een spreker aan het woord die graag zijn of haar ervaringen over de opleiding & de job met je deelt.

De 26-jarige Kayleigh studeerde vorig jaar af alsĀ HBO5 verpleegkundige en werkt intussen voor Care Talents waar ze op verschillende projecten wordt ingezet. Haar job combineert deze straffe dame momenteel met de studies tot bachelor verpleegkundige.

In deze infosessie kom je allerhande praktische info te weten over de opleiding tot verpleegkundige, over de job en de combinatie werk/gezin/studie.

Interesse? Schrijf je dan in voor deze gratis online experttalk, waarin we graag ervaringen met jou delen!
  • Maandag 12 juli van 13u30 tot 14u30 uur
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding verpleegkundige