Experttalk zorgkundige

Samen met de VDAB organiseert Huis van het Leren een experttalk rond de VDAB erkende opleiding tot zorgkundige. Deze keer komt Freya aan het woord, een zorgkundige in een WZC en mama van een 16-jarige dochter.

Freya was vroeger werkzaam in de verkoop, maar besefte dat ze daar eigenlijk niet op haar plaats zat. Ze volgde de opleiding tot zorgkundige via een gespreid traject van anderhalf jaar. In januari studeerde Freya af en ze kon meteen op haar laatste stageplaats aan de slag.

In deze infosessie kom je allerhande praktische info te weten over de opleiding tot zorgkundige, over de job en de combinatie werk/gezin/studie.

Dus… wil jij graag starten met de opleiding tot zorgkundige? Schrijf je dan in voor deze gratis online experttalk, waarin we graag ervaringen met jou delen!
  • Dinsdag 6 juli van 9u30 tot 10u30 uur
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding zorgkundige

Misschien heb je ook interesse in de infosessie over de opleiding zorgkundige met een spreker die in de thuiszorg werkt? Deze gaat eveneens online door en dit op 14 juli om 13.30u. Meer info en inschrijven, klik hier.