Experttalk opleidingsmogelijkheden voor ongekwalificeerde uitstromers

Huis van het Leren organiseert op maandag 6 december een experttalk over de opleidingsmogelijkheden voor ongekwalificeerde uitstromers. Collega’s Frieke en Erin bespreken de opties die bestaan om alsnog een diploma secundair onderwijs te behalen.
Je komt meer te weten over tweedekansonderwijs en over de examencommissie. Hoe werkt dit, wat zijn de voorwaarden, hoe lang duurt het traject, … Daarnaast krijg je uitleg rond de toelatingsproeven voor hoger onderwijs: wat zijn de opties als je niet beschikt over een diploma secundair onderwijs, maar wel wil starten aan een graduaatsopleiding of bachelor?
Interessante topic voor partners & toeleiders om cliƫnten nog beter te informeren! Schrijf je nu in voor deze gratis online experttalk.
  • Maandag 6 december van 10.00u tot 11.00u
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor partners