Adriana oefent Nederlands

Binnen het project SIREE gingen we op zoek naar vrijwillgers, om tijdens corona Nederlands te oefenen met anderstaligen. Adriana is één van die anderstaligen. 

[ld_testimonial style=”testi_s03″ details_size=”testimonial-details-xl” title=”Adriana” avatar=”8554″ pos_color=”rgb(253, 115, 80)”]Machteld  is en lieve Vrouw uit Roeselare. Wij hebben elkaar ontmoet via een initiatief van Huis van Het Leren.  Machteld en Ik praten wekelijks op die manier kan ik Het Nederlands dat ik heb geleerd verbeteren.  Wij praten over de dingen dat wij gedaan hebben tijdens de voorbije week, hoe met haar familie gaat , of met mijn familie, of gewoon babbelen over iets  . Ik ben blij met dit initiatief, ik heb een nieuwe vriendin met wie ik mijn Nederlands kan oefenen.”[/ld_testimonial]

Wil je zelf ook Nederlands oefenen? 

Maak dan hier een afspraak.