Anderstalige ondernemers: workshop inleiding in de sociale media

Op donderdag 28 mei organiseert Huis van het Leren in het kader van haar SIREE project, samen met Maxiem Depypere een online workshop over sociale media voor (toekomstige) ondernemers met een migratieachtergrond. Ben of ken jij een anderstalige met een eigen zaak of die erover dromen om ondernemer te worden in de toekomst? Volg dan zeker deze Webinar. Meer informatie en hoe je kan inschrijven vind je hieronder:

Wat?

Elke dag gebruiken miljoenen mensen Internet en Sociale Media. Om in contact te blijven met vrienden en familie, maar ook om informatie op te zoeken over producten en bedrijven:  over prijzen van producten, welke producten en bedrijven goed zijn, de service van bedrijven… .

Hoe kan jij als ondernemer Media en Sociale Media gebruiken voor jouw bedrijf? Hoe begin je er aan en wat haal je er allemaal uit? In deze webinar vertelt Maxiem je over enkele principes over hoe media werken en wat ze voor jou, als ondernemer eventueel kunnen betekenen voor jou, je bedrijf en communicatie.

Wanneer? Donderdag 28 mei van 17u30 tot 19u

Waar? Op het wereldwijde web

Voor wie? Anderstalige ondernemers of anderstaligen die in de toekomst een eigen zaak willen starten.

Op het programma:

  • Inleiding en schets van de evolutie en het landschap van media
  • Hoe en waarom gebruiken mensen media, Internet en Sociale Media?
  • Welke rol en plaats kunnen Sociale Media spelen voor jou, als ondernemer, in je bedrijf en je communicatie?
  • Waarom investeren in Sociale Media en wat kan je er eventueel uit halen?
  • Belangrijke tips & tricks, maar ook enkele valkuilen en don’t do’s
  • Q&A

Interesse? Schrijf dan in via deze website

Meer informatie?

https://www.interreg2seas.eu/nl/siree

www.wolfpack-branding.com

Heb je nog vragen of zijn er zaken niet duidelijk?

contacteer Frieke via 0472 34 18 43 of  frieke.alliet@huisvanhetleren.be