Mari oefent Nederlands

Binnen het project SIREE gingen we op zoek naar vrijwillgers, om tijdens corona Nederlands te oefenen met anderstaligen. Mari is één van die anderstaligen. 

Wil je zelf ook Nederlands oefenen? 

Maak dan hier een afspraak. 

Hallo.Ik ben Mari. Ik volg Nederlandse les maar nu zijn er geen les door corona. In dit zwaar tijd heeft Leerwinkel een nuttig program georganiseerd om mensen, die niet goed Nederlands spreken, te helpen thuis oefenen. Ik ben blij en verbaasd dat mensen hun vrij tijd besteden om iemand te helpen, die ze niet persoonlijk kennen. Er is een mooie vrouw, die Marie- Paul heet. Ze spreekt met me twee keer per week door de videochat. Het eerste gesprek was heel vriendelijk. De elke keer gaat over verschillende en interessante onderwerpen. Ik ben zo dankbaar aan Charlotte van Leerwinkel en Marie dat ze me helpen om mijn Nederlands te verbeteren om een goede toekomst te hebben.