Webinar diplomagelijkschakeling

De tijden van corona-crisis nemen wij als extra uitdaging. Onze afspraken blijven doorgaan in een nieuwe voor jullie alsook voor ons vorm: via een online-chat.

Wij zijn meer dan ooit bereikbaar voor onze klanten en de afspraken kunnen de hele week door geboekt worden. Deze vrijheid maakt ons meer creatief en innovatief! Na vele aanvragen tot een gesprek rond diplomagelijkschakeling hebben wij besloten om een open webinar te organiseren. Op die manier besparen wij jullie tijd en kunnen jullie zo spoedig mogelijk alle de nuttige informatie krijgen over de erkenning van een buitenlandse diploma. Daar vertellen wij over de nodige documenten, vertalingen, het verschil tussen niveau- en specifieke erkenning, ook over de duurtijd en de kosten van de erkenning. Volg ons online op 1 april van 10u00 tot 11u00.

Voor de inschrijving stuur jouw e-mail adres naar dana@leerwest.be

Tot morgen!